SEGRE

GUIA

'Joc de Trons' i 'El conte de la criada', favorites per als premis Emmy

325290_1.jpg

325290_1.jpgEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els actors Ryan Eggold, de The Blacklist, i Samira Wiley, d’El conte de la criada, van anunciar ahir al Saban Media Center (Los Angeles) les nominacions de les sèries de la setantena edició dels premis Emmy, que s’entregaran el 17 de setembre.

Entre aquestes destaquen Joc de Trons, This is Us, El conte de la criada i Westworld en la categoria de drama; Atlanta, Sillicon Valley i Glow en la de comèdia i The Alienist i American Crime Story en la de sèrie limitada, abans coneguda com a minisèrie. Jason Bateman és candidat a millor actor protagonista de drama i Milie Bobby Brown, a millor actriu secundària de drama, entre d’altres.

Aquest any destaca la batalla en la categoria de drama entre Joc de trons, que inclou mencions per a alguns dels seus actors com Peter Dinklage, i El conte de la criada, que compta amb actrius nominades com Elisabeth Moss o Alexis Bledel.

Els actors espanyols Antonio Banderas i Penélope Cruz han estat nominats en la categoria de sèrie limitada: Banderas com a protagonista de Genius: Picasso i Cruz com a actriu secundària d’American Crime Story: L’assassinat de Gianni Versace.

325290_2.jpg

325290_2.jpgEFE

tracking