SEGRE

Un restaurant de Lleida, el setè amb més llista d'espera d'Espanya

Joel Castanyé

El xef de La Boscana, nova estrella Michelin, ja pensa en nous projectesLa Boscana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant La Boscana de Bellvís, un dels tres establiments de Ponent amb una estrella Michelin, és el setè restaurant d’Espanya amb més llista d’espera per degustar els seus plats. Segons va publicar ahir el diari Expansión, les persones interessades a menjar o sopar al local del xef Joel Castanyé han d’esperar uns quatre mesos.

Aquest rànquing el lidera El Celler de Can Roca, amb una llista d’espera d’11 mesos, i el segueixen DiverXO, de Dabiz Muñoz a Madrid (8 mesos i 3 setmanes); Kiro Sushi, de Félix Jiménez a Logronyo (7 mesos); Sant Pau, de Carme Ruscalleda a Sant Pol de Mar (5 mesos i 3 setmanes); Disfrutar, d’Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas a Barcelona (5 mesos); i Arzak, de Juan Mari i Elena Arzak a Sant Sebastià (4 mesos).

El restaurant lleidatà està al davant de locals com l’Àbac de Jordi Cruz, a Barcelona, o l’Azurmendi, d’Eneko Atxa, a Biscaia. La classificació forma part de la novena edició del Ranking Fuera de Serie 2018, que s’ha elaborat amb els 35 restaurants més sol·licitats. Una de les conclusions que es desprenen d’aquest balanç és que els terminis s’han retallat en una majoria rellevant dels establiments consultats del territori espanyol.

tracking