SEGRE
Qui li donarà la batalla a Netflix?

Qui li donarà la batalla a Netflix?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma de streaming de vídeo Netflix va publicar ahir els seus comptes trimestrals referents al segon trimestre de 2018. Tal com han ressaltat els mitjans de comunicació, el nombre de subscriptors al servei d’entreteniment online va augmentar menys del planejat per la companyia, 5,2 milions davant els 6,2 milions previstos, la qual cosa va fer disminuir el valor de les seues accions en Borsa.

El següent gràfic de Statista, que recull els serveis de vídeos en streaming de pagament amb més abonats del món, mostra com Netflix encara es troba molt per sobre de la seua actual competència. Ahir el gegant va anunciar que havia assolit 130.14 milions de subscriptors a tot el món. En teoria, a aquest el seguiria en número Amazon Prime amb més de 100 milions d’abonats.

Tanmateix, l’abonament del gegant de l’ecommmerce inclou altres serveis, entre els quals destaca un compte prèmium per comprar a Amazon en condicions avantatjoses, per la qual cosa el nombre d’usuaris reals de Prime és molt possiblement inferior als 100 milions.

tracking