SEGRE

Lleida, la ciutat espanyola on menys costa una barra de pa

El nou model de fleca que Mercadona està posant als seus supermercats.

El nou model de fleca que Mercadona està posant als seus supermercats.MERCADONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un estudi sobre el cost de la vida a les capitals espanyoles elaborat per la plataforma Kelisto.es situa Lleida com la ciutat on la barra de pa és, de mitjana, més barata. Té un cost mitjà de 0,43€, mentre que la més cara és Las Palmas, amb 1,27€, i la mitjana espanyola és de 0,83€.

L'estudi, que valora aspectes com el preu de l'habitatge, els impostos, el preu del transport i el cistell de la compra, conclou que la ciutat més cara per viure-hi és Barcelona, seguida de Sant Sebastià i Madrid. Les altres capitals catalanes, Girona i Tarragona, entren al 'top 10' del llistat. A l'altra punta, a les ciutats més barates s'hi troben Palència, seguida de Melilla, Lugo i Logroño

Lleida també apareix a les ciutats on l'IBI és més car (139€). Segons l'estudi només la supera Soria i Tarragona. La més barata d'aquest rànquing és Pamplona, on l'IBI costa, de mitjana, menys de 23€. Lleida també se situa al més alt del llistat d'impostos sobre vehicles de tracció mecànica i en el cost de viatges en taxi. 

tracking