SEGRE

SOLIDARITAT INICIATIVES

Joves voluntaris recuperen un antic camí cap al castell Formós de Balaguer

Excavacions d’estiu al Castell Formós de Balaguer.

Excavacions d’estiu al Castell Formós de Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joves voluntaris d’entre catorze i disset anys han recuperat un antic camí del barranc dels Rucs que dóna accés al castell Formós de Balaguer. Les obres de millora van començar fa dos setmanes i s’emmarquen dins del programa JoVa, Joves i Valors, que organitza l’àrea de Joventut de l’ajuntament de la capital de la Noguera per tercer estiu consecutiu amb l’objectiu que els veïns i les veïnes més joves sentin seus els espais públics i que, a través del seu treball, aprenguin a cuidar i respectar l’entorn més pròxim.

Com a agraïment a la seua tasca solidària i al seu esforç, el consistori i l’Oficina Jove de la Noguera obsequien els participants amb un viatge al parc d’atraccions PortAventura, que tindrà lloc el pròxim 29 d’agost.

A l’edició de l’any passat, un total de 168 menors provinents de diferents municipis de la comarca van dedicar part del seu temps lliure a millorar el seu poble durant els mesos d’estiu, ja sigui participant en camps de treball, pintant el mobiliari urbà, netejant els espais públics o col·laborant amb l’organització de les festes majors de diferents municipis, entre moltes altres activitats.

Així mateix, els ajuntaments de quinze localitats van col·laborar amb el programa JoVa, Joves i Valors de l’any 2017.

tracking