SEGRE

POLÈMICA IGUALTAT

Colors de Ponent denuncia avui davant els Mossos la “discriminació” de Hill Lleida

Un dels actes de Colors de Ponent a la plaça Sant Joan de Lleida.

Un dels actes de Colors de Ponent a la plaça Sant Joan de Lleida.S.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Colors de Ponent, l’associació lleidatana en defensa dels drets del col·lectiu LGBTI, té previst denunciar avui a la discoteca Hill Lleida davant dels Mossos per vetar l’entrada a un menor de 17 anys que vestia uns pantalons tipus shortsAixí ho van assegurar ahir des de l’associació, que ja ha comunicat els fets davant de l’Observatori contra l’Homofòbia i l’àrea LGBTI de la Generalitat de Catalunya.

“Aquest tipus de comportaments són inacceptables, motiu pel qual tirarem endavant els procediments legals que facin falta”, va explicar a aquest diari la presidenta de Colors de Ponent, Maria Capella. Des de l’entitat en defensa d’aquest col·lectiu, denuncien que es va vulnerar el dret d’admissió, que prohibeix la discriminació per raons d’expressió de gènere.

En paraules textuals, asseguren que al menor li van dir que ‘“no tens cony, no ets una nena, així que no pots entrar”. Per la seua part, responsables de la discoteca lleidatana van assegurar que “no és veritat perquè mai hem vetat l’accés per motius de raça o sexe. Estem oberts a tota mena de públic”.

tracking