SEGRE

INICIATIVES SALUT

Lleida, a favor de l'exercici físic

Els pavellons esportius de la Paeria han registrat 698.654 usuaris || Activitats d’Esportmania per a més de 3.000 nens i nenes aquest estiu

Imatge dels petits que participaven ahir a l’estada Esportmania, a les piscines de Pardinyes.

Imatge dels petits que participaven ahir a l’estada Esportmania, a les piscines de Pardinyes.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les instal·lacions esportives de la Paeria de Lleida van registrar el passat curs escolar un total de 698.654 usuaris, sent les més utilitzades la pista municipal d’atletisme (amb 5.955 hores d’activitat), seguida del pavelló del barri de Pardinyes (3.488 hores) i el pavelló Juanjo Garra (3.059 hores), al barri de Balàfia.

Així ho va anunciar ahir Montse Mínguez, que va visitar els nens que participen a les estades d’Esportmania a les piscines municipals de Pardinyes, en el que va ser un dels seus primers actes públics com a alcaldessa en funcions. En aquest sentit, Mínguez va posar èmfasi en la importància de les activitats d’estiu com Estiu de Petits, Estiu de Jocs i la mateixa Esportmania, a les quals hi acudeixen més de 3.000 nens i nenes i que s’han convertit en “un recurs de lleure, i educació per als més petits de la ciutat, al mateix temps que permeten a les famílies conciliar la vida laboral durant els mesos de vacances escolars”.

Durant el curs, els diversos clubs i entitats de la ciutat utilitzen les instal·lacions municipals per dur a terme els seus propis programes esportius. De fet, “un dels objectius principals del Servei d’Esport de la Paeria és la conscienciació entre la ciutadania de la importància de l’activitat física per tal de millorar la qualitat de vida de les persones”, va explicar l’alcaldessa en funcions.

I és que el consistori lleidatà promou l’esport base entre més de 3.300 nens i nenes de la ciutat a través de les escoles esportives municipals, que impulsen l’aprenentatge de diferents disciplines, a banda d’organitzar diversos encontres anuals per fomentar l’exercici entre els més petits.

Imatge dels petits que participaven ahir a l’estada Esportmania, a les piscines de Pardinyes.

Imatge dels petits que participaven ahir a l’estada Esportmania, a les piscines de Pardinyes.PAERIA

tracking