SEGRE

Una empresa lleidatana, premiada per segon any als Oscar de la gastronomia

Cal Tomàs de la Pobla de Segur ha rebut quatre guardons als Great Taste Awards 2018

Una empresa lleidatana, premiada per segon any als Oscar de la gastronomia

Una empresa lleidatana, premiada per segon any als Oscar de la gastronomiaCal Tomàs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Great Taste Awards, que se celebren des de fa 24 anys a Anglaterra i que estan considerats els Oscar de la gastronomia, han guardonat per segon any consecutiu Cal Tomàs de la Pobla de Segur. El club gastronòmic exclusiu de productes alimentaris delicatessen ha atorgat premi amb una estrella per a tres productes de l'empresa lleidatana i dos estrelles per a una tercera proposta.

Concretament, l’estrella en la vaca vella ha suposat per a la família Gordó, propietària de Cal Tomàs, un premi especial, ja que reconeix la nova línia de producte en què fa dos anys que estan treballant, la vaca vella eco, un producte exclusiu i seleccionat que es cria en poques explotacions ramaderes de Catalunya. A tot l’estat espanyol s’han premiat només 106 productes, quatre dels quals són de Cal Tomàs.

És el segon any que l’empresa familiar de La Pobla de Segur es presenta al certament celebrat a Anglaterra i en les dues edicions ha estat premiada. Els productes premiats s’etiqueten amb el segell d’excel·lència, distintiu que Great Taste proveeix i que té validesa per a tres anys.

Cal Tomàs és una empresa familiar que fa quatre generacions que es dedica a la ramaderia i a l’elaboració d’embotits.

tracking