SEGRE

LLEIDA, DE FESTES

Festes amb generadors

Els Omells lloga un grup electrogen per no haver de suspendre actes || L’elèctrica va tallar la llum un parell d’hores

L’alcalde dels Omells de na Gaia, Delfí Escoté, amb el grup electrogen que van llogar.

L’alcalde dels Omells de na Gaia, Delfí Escoté, amb el grup electrogen que van llogar.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament dels Omells de na Gaia es va veure obligat a llogar un grup electrogen per evitar suspendre algunes de les activitats de la festa major programades per ahir. Endesa va tallar la llum a aquest municipi durant una hora i mitja per portar a terme tasques de manteniment de la xarxa, de les 07.00 a les 08.30 hores i de les 19.00 a les 19.30 hores. L’alcalde, Delfí Escoté, va qualificar la situació de “vergonyosa”, ja que “no és normal que hàgim d’assabentar-nos que ens tallaran la llum per uns cartells penjats als fanals i les parets del poble i en els quals ni anomenen el poble”.

Per poder mantenir les activitats, l’ajuntament va llogar un grup electrogen per donar connexió electrica a les activitats de la tarda i al local social. Com el tall de llum de la tarda va ser només de mitja hora, l’ajuntament no va acabar utilitzant el grup electrogen.

Amb tot, el parc aquàtic infantil va canviar l’horari programat i va acabar al migdia. Marta Solà, del local social, va explicar que “aquest cap de setmana als Omells hi ha molta gent i tenim molta feina i que ens deixin sense llum ens suposa un gran problema ja que tots els congeladors són plens de gènere”.

tracking