SEGRE

FESTES RIU SEGRE

Piragües reivindicatives

El tercer Descens Popular Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs reuneix quatre-cents participants || Demanen més cabal per disfrutar del riu

El tram de divuit quilòmetres era senzill i pla, apte pràcticament per a tots els públics.

El tram de divuit quilòmetres era senzill i pla, apte pràcticament per a tots els públics.AJUNTAMENTS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tercer Descens Popular a Piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs va ser ahir un èxit amb 400 participants. Una cita reivindicativa, que reclama augmentar el cabal del riu Segre i mantenir-lo net i sa, i que, com és habitual, va ser organitzada pels ajuntaments de les quatre poblacions esmentades.

Aquest any es van comptabilitzar unes 190 embarcacions entre individuals, dobles i triples, amb un total de 350 participants que van baixar pel riu, una xifra a la qual cal afegir el personal de l’organització, amb la qual cosa van ser unes 400 les persones que es van mullar al riu i pel riu durant la jornada d’ahir.

La iniciativa va comptar un any més amb un gran suport a la idea que persegueix el descens popular: poder disfrutar del riu Segre en companyia de la família i dels amics, una cita que potencia els aspectes esportius i lúdics entre quatre pobles agermanats i que, aquest any, també ha cuidat el vessant solidari, ja que 1 euro de cada inscripció es destinarà a l’Afanoc (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

El descens va començar a les nou del matí amb la trobada de piragüistes i ciclistes al mirador de Torres de Segre, on es van distribuir els dorsals i també hi va haver un esmorzar popular.

També es va fer una sessió d’escalfament amb una masterclass de zumba i una explicació tècnica per tal d’afrontar el trajecte senzill i pla d’una longitud total de divuit quilòmetres, amb una durada aproximada de dos hores. Aquells que ho van desitjar van poder fer el mateix recorregut en BTT pels camins que transcorren paral·lels al mateix riu Segre.

El tram de divuit quilòmetres era senzill i pla, apte pràcticament per a tots els públics.

El tram de divuit quilòmetres era senzill i pla, apte pràcticament per a tots els públics.AJUNTAMENTS

tracking