SEGRE

CELEBRACIONS ACTIVITATS

Bany nocturn a les piscines de la Seu d'Urgell com a aperitiu de la festa major

Desenes de persones es refrescaven ahir a les piscines de la Seu.

Desenes de persones es refrescaven ahir a les piscines de la Seu.AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de la Seu d’Urgell van començar ahir a escalfar motors per a la festa major, que engegarà divendres, amb la primera d’una sèrie d’activitats lúdiques prèvies. Concretament es va tractar d’un bany nocturn a les piscines municipals, amb sopar popular i festa amenitzada pel DJ Sergi Delta.

Per avui està previst el concert infantil de Dàmaris Gelabert, al Palau d’Esports, i per demà està programada una sessió de cine a l’aire lliure en la qual es projectarà la pel·lícula francesa Demà comença tot, a la plaça dels Oms.

L’últim acte previ a l’agenda de la festa major tindrà lloc dijous que ve amb el tradicional Teatre de festa major, que aquest any portarà fins a la capital de la comarca de l’Alt Urgell la comèdia d’intriga titulada McGuffin.

L’espectacle començarà a les deu de la nit i l’escenari s’instal·larà al Palau d’Esport. També obren avui a la tarda la festa major els veïns de Penelles amb un espectacle de escala en hi-fi organitzat pels joves de la localitat.

Entre altres activitats, fins al dia 27 de setembre hi haurà correfocs, orquestres, missa, sessions de cine i caminada nocturna. Aquest any, Anna Vilaltella llegirà el pregó des del balcó de l’ajuntament, divendres a les 20.30 hores de la nit.

tracking