SEGRE

GUIA

Alcarràs inaugura la festa major i les Borges es prepara

Amb activitats per a tots els públics

La plaça de l’Església d’Alcarràs va acollir ahir la proclamació de pubilles i hereus i el pregó.

La plaça de l’Església d’Alcarràs va acollir ahir la proclamació de pubilles i hereus i el pregó.AYUNTAMIENTO ALCARRÀS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcarràs va inaugurar ahir la festa major amb la proclamació de pubilles i hereus, a més d’una representació teatral, el txupinasso, una gimcana de penyes i el pregó amb els Pastorets Rock. Per a la jornada d’avui destaca el sopar popular al recinte de penyes i el bingo. Les celebracions en aquesta localitat del Segrià acabaran diumenge amb el ball a càrrec de l’orquestra Júniors.

Les Borges Blanques, per la seua part, escalfa motors per a la festa major, que comença demà amb inflabes aquàtics a les piscines municipals i acabarà dimarts amb un dinar popular als jardins del Terrall. En els preludis d’ahir, va tenir lloc un taller infantil en què van participar un centenar de nens. L’activitat incloïa una gimcana de foc, l’elaboració d’un mural i un photocall. A continuació, es va celebrar una llonganissada popular en la qual van participar 500 persones. Avui la capital de les Garrigues acull a les 19.30 h la festa Holi i de l’escuma.

Els carrers de Tiurana van acollir així mateix la festa major el cap de setmana, en la qual es va dur a terme un concurs gastronòmic de pizzes, l’escala en hi-fi, un sopar popular i la missa a l’ermita de Solés.

tracking