SEGRE

LLEIDA, DE FESTA

Els Tres Tombs de Sant Ramon atreuen més de 6.000 persones

Vista del públic durant els Tres Tombs, en els quals va participar el tractor més antic de la zona, un Lanz del 1952 conduït per Josep Aldabó.

Vista del públic durant els Tres Tombs, en els quals va participar el tractor més antic de la zona, un Lanz del 1952 conduït per Josep Aldabó.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 6.000 pelegrins van retre ahir homenatge a Sant Ramon en la jornada del sant de la Segarra en una edició especial al coincidir amb els vuit-cents anys de la fundació de l’orde mercedari. La majoria de devots es van concentrar al davant el santuari al migdia quan van tenir lloc els tradicionals Tres Tombs, que van comptar amb la participació d’una quarantena de tractors. L’acte, presidit per la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, recorda la llegenda de les tres voltes que va fer, al mateix lloc on hi ha el santuari, la mula carregada amb les restes del sant abans de caure esgotada. La principal convocatòria de pelegrins va ser a la capella on es troben les seues relíquies. Els participants van fer també tres voltes a la capella i després van col·locar una espelma roja davant de l’altar.

tracking