SEGRE

CONCERTS POLÈMICA

Maluma respon a les acusacions de masclisme

“El primer que vaig aprendre va ser a respectar i valorar la dona” || Assegura que és dels pocs artistes que parlen de la realitat

El cantant i compositor colombià, Maluma.

El cantant i compositor colombià, Maluma.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant i compositor colombià Maluma es va defensar ahir de les acusacions de fomentar el masclisme assegurant que “el primer que vaig aprendre va ser a respectar i a valorar la dona”. L’artista va argumentar que “no sóc el mateix davant la càmera que darrere. Aquell és Maluma i aquest és Juan Luis, que és molt familiar. La meua mare i la meua germana van tenir un paper molt important en la meua criança, així que el primer que vaig aprendre va ser a respectar i a valorar la dona”. La polèmica va sorgir arran de la portada del seu últim senzill, Mala mía, en què apareix al centre d’un llit envoltat de dones seminues. Twitter ràpidament va respondre i des de Lleida va arrancar una campanya que denunciava la cosificació de les dones a través de les seues lletres amb el hashtag #MejorSolaQueConMaluma. “No és que em dolgui, perquè he anat creant un blindatge davant d’aquests comentaris, però respecto totes les persones que tenen opinions diferents de la meua”, va respondre el cantant davant de la pregunta de si aquesta campanya l’ofenia. En la seua defensa, va indicar que ell és “dels pocs artistes que s’atreveixen a parlar de la realitat que viu la joventut dia a dia” i va assenyalar que el més important és que els seus temes “tinguin èxit i que la gent els gaudeixi. Sempre que vulguin que faci aquest tipus de cançons, els les continuo donant”, va insistir el colombià, abans de deixar clar que també les compon perquè són del seu grat: “No faig res que no m’agradi.” Actualment, el cantant i compositor de Medellín es troba a Espanya per promocionar el seu nou disc F.A.M.E. i celebrar una gira de vuit concerts per tot l’Estat.

Paradoxalment, Maluma va assegurar a la mateixa entrevista a la qual es defensava de les acusacions de masclista que la música “compleix un paper molt important en la forja de valors a la societat”.

tracking