SEGRE

MÚSICA DEFUNCIÓ

Mor Conway Savage, membre de la banda Nick Cave

Conway Savage.

Conway Savage.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pianista, organista i corista de Nick Cave & The Bad Seeds, Conway Savage, va morir diumenge passat als 58 anys, segons va confirmar ahir la banda en un comunicat. L’any passat, Savage es va sotmetre a una intervenció quirúrgica per extirpar un tumor cerebral. Per aquesta raó, havia abandonat la banda l’any 2016 després de més de 25 anys. Savage es va unir a Nick Cave & The Bad Seeds l’any 1990 per crear l’àlbum The Good Son. Des d’aleshores, es va mantenir com a membre de la banda, mentre desenvolupava una carrera pròpia com a solista.

“Membre de Bad Seeds durant gairebé trenta anys, Conway era l’anàrquic fil que corria per les actuacions en directe de la banda. Era molt estimat per part de tothom, membres del grup i fans. Tenia moltes qualitats i també defectes, però per damunt de tot tenia el do d’una veu daurada, alta, dolça i amarada d’ànima”, destaca el comunicat, que recorda una emotiva anècdota de Conway.

“En una nit de borratxera, a les quatre del matí, al bar d’un hotel a Colònia, Conway es va asseure al piano i ens va cantar Streets of Laredo amb el seu dolç i malenconiós estil i va aturar el món per un moment. No hi havia un ull sec al lloc. Adéu, Conway, no hi ha un ull sec aquí.”

tracking