SEGRE

INICIATIVES LLIBRES

La Sabateria acollirà el primer club de lectura feminista de Lleida, La Tribu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida entra a formar part de La Tribu, un club de lectura feminista. La llibreria La Sabateria acollirà cada últim divendres de mes una sessió literària a què cal inscriure’s. De les quinze places disponibles, ahir, primer dia que s’obrien les inscripcions, ja se’n van cobrir un total de tretze. Les dinamitzadores d’aquesta proposta cultural a la capital del Segrià són dos amants de la lectura: Chari Rodríguez, lletrada de l’Administració; i Esther Riba, professora de matemàtiques a l’institut Màrius Torres de Lleida, on també és al capdavant d’un club de lectura. Riba espera saber encomanar la passió per la literatura al públic, a més d’“anar teixint idees feministes que ens defineixen, ens donen força i ens arrelen a la memòria de les nostres”.

El club de lectura feminista La Tribu es porta a terme en divuit ciutats espanyoles, entre aquestes Barcelona, que ja ha esgotat les places, Girona, Toledo o Logronyo. Tots els clubs comparteixen una llista de deu obres i en l’última sessió de curs, prevista per al mes de juliol, cada club elegirà el seu llibre.

La primer sessió del club La Tribu a Lleida tindrà lloc el pròxim divendres 28 i abordarà l’obra Teoria King Kong,un assaig de l’escriptora francesa Virginie Despente.

tracking