SEGRE

El pont de la Diada, amb variabilitat meteorològica

Diumenge s’esperen xàfecs i tempestes, mentre que per al dia 11 no hi ha previstes precipitacions

Mapa de la previsió meteorològica per al diumenge.

El pont de la Diada, amb variabilitat meteorològicaSMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Meteorològic de Catalunya ha informat que per dissabte 8 es preveu una jornada de sol i núvols en general, tret de la meitat sud del litoral i Prelitoral, on seran probables alguns xàfecs especialment al matí i al final del dia. La temperatura pujarà lleugerament. Diumenge 9, en canvi, la nuvolositat es farà abundant arreu i s’esperen xàfecs i tempestes, localment acompanyades de pedra, que afectaran ja al matí la meitat sud i oest de Catalunya i guanyaran terreny amb el pas de les hores cap al nord i est. La temperatura quedarà més curta.

Dilluns 10 encara hi haurà alguns xàfecs residuals a primera hora, però es preveu que minvin ràpidament i donin lloc a una jornada assolellada en general, com a molt amb la possibilitat d’algun ruixat de tarda en zones de muntanya. Temperatura una mica més alta.

Dimarts 11, dia de la Diada, es preveu amb sol i alguns núvols, però sense precipitacions, així com amb un augment de la temperatura.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, els models meteorològics a mitjà termini indiquen que a partir de dimecres 12 tornaria la inestabilitat atmosfèrica, amb nous xàfecs i tempestes a Catalunya.

tracking