SEGRE

FOTOGRAFIA CERTÀMENS

Paisatges del Passat al Jussà

Toni Sirera, guardonat amb el primer premi del concurs fotogràfic || Impulsat fa quatre anys per posar en relleu la riquesa geològica de la comarca

Imatge de l’ermita de Sant Salvador del Bosc, primer premi.

Imatge de l’ermita de Sant Salvador del Bosc, primer premi.TONI SIRERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Tremp va guardonar ahir Toni Sirera amb el primer premi del quart Paisatges del Passat, un concurs impulsat el 2014 que té com a principal objectiu posar en relleu la riquesa geològica del Pallars Jussà i, en especial, de la Conca de Tremp. Sirera s’ha emportat la primera posició amb la imatge Sant del Bosc, protagonitzada per l’ermita de Sant Salvador del Bosc il·luminada pels primers rajos de sol i realçada per la neu que cobreix tot el paisatge.

Així mateix, el jurat va considerar mereixedora del premi científic La Roca del Bolet, una fotografia captada per Kike Herrero a Isona i Conca Dellà, que mostra la peculiar forma de la roca sota un sorprenent cel estrellat.

L’accèssit va ser per a Eulàlia Goberna, amb Hora de dinar, una obra de colors vibrants que reuneix geologia i lleure en la naturalesa. Així mateix, la menció especial que serà per a Carreu, d’Ivan Almirall, en la qual s’aprecia l’extensió de serra de Carreu, amb el congost de Mont-rebei al fons.

Segons va assenyalar el consistori del municipi, l’acte de lliurament dels premis tindrà lloc durant les pròximes setmanes i es complementarà amb la inauguració d’una exposició formada per les prop de vint-i-cinc fotografies seleccionades pels membres del jurat.

Imatge de l’ermita de Sant Salvador del Bosc, primer premi.

Imatge de l’ermita de Sant Salvador del Bosc, primer premi.TONI SIRERA

tracking