SEGRE

Les Festes de la Tardor de Lleida, amb unes 150 propostes

La mezzosoprano lleidatana Marta Infante serà la pregonera i l'orquestra més gran de l'Estat actuarà a Cappont

El cartell de les Festes de la Tardor

Les Festes de la Tardor de Lleida, amb unes 150 propostesAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ajuntament de Lleida ha presentat aquest dimecres el cartell i la programació de les Festes de la Tardor 2018, que es concentra del 28 al 30 de setembre, tot i que inclou diversos actes abans i després de la festa, com l’Obert del Centre Històric, l’Aplec de la Sardana, les activitats de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians i el Mercat de la Música.

El programa inclou 150 activitats de cultura popular, dansa, música, esport, a més de la celebració de la Fira de Sant Miquel. La pregonera de les festes serà la mezzosoprano lleidatana Marta Infante. La lectura del pregó es farà divendres 28 de setembre a la plaça Paeria, donant així el tret de sortida a les celebracions. Pel que fa al cartell d’aquesta edició, és obra de Natàlia Sentis i Xus Mesalles, que han explicat que “es tracta d’un cartell senzill que pretén donar “un cop d’imatge des de l’emoció i el color”.

Durant l'acte de presentació de les festes, l’alcalde, Fèlix Larrosa, i la regidora de Cultura, Montse Parra, ha fet una crida a la participació ciutadana. “Les Festes de la Tardor són una gran oportunitat de sortir al carrer i redescobrir els nostres carrers i places, una gran oportunitat de viure i gaudir de la ciutat”, ha afirmat el paer en cap. Parra ha destacat les revetlles que tindran lloc al Centre Històric de Lleida, en espais com la Plaça del Dipòsit o la Plaça de la Panera, i ha anunciat l’actuació de l’orquestra Panorama 2018, la més gran de tot l’Estat, en un escenari que estarà situat al barri de Cappont, entre l'Atlètic Segre i l'escola Frederic Godàs.

D'altra banda, les firetes estaran situades per últim cop a Copa d'Or, abans de ser trasllades al solar de l'antiga Hípica, al costat dels Camps Elisis.

Com és tradicional a les Festes de la Tardor, la cultura popular serà la gran protagonista, amb la plantada de bèsties i el correfoc, les jornades de portes obertes als equipaments, les visites guiades, el seguici o la Diada Castellera.

CLICA A LA IMATGE PER CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ

tracking