SEGRE

FORMACIÓ GENT GRAN

Aprendre a qualsevol edat

Les divuit Aules d’Extensió Universitària de la UdL comencen un curs de rècord amb gairebé 4.000 alumnes || La de Lleida, amb un terç dels inscrits, va obrir a l’Auditori i té llista d’espera

Daniel Gabarró, ahir, durant la conferència que va impartir a l’Auditori.

Daniel Gabarró, ahir, durant la conferència que va impartir a l’Auditori.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa anys que les Aules d’Extensió Universitària de la Universitat de Lleida demostren no només que no hi ha edat per aprendre, sinó que cada vegada més persones opten per formar-se un cop jubilades. I les xifres d’aquesta iniciativa universitària per a gent gran així ho posen de manifest perquè els seus impulsors esperen acabar aquest curs que ara arranca amb gairebé 4.000 alumnes inscrits, superant en sis-cents els de l’any passat. A més, també s’incorporaran dos aules més, a Bellpuig i la Granadella, que se sumaran a les divuit que operen actualment a la província. Així ho va anunciar ahir Joan Biscarri, vicerector d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la UdL, durant la inauguració a l’Auditori de l’aula de Lleida, que compta amb una tercera part del total dels inscrits a Ponent.

“El curs passat vam tenir a la de la ciutat 1.032 i aquest seran ja 1.200. És tot un rècord i fins i tot tenim llista d’espera”, va explicar Paco Rué, responsable de l’Aula d’Extensió Universitària de Lleida. Tant és l’èxit que la junta organitzadora ja està buscant opcions, de cara al curs que ve, per poder atendre 1.500 alumnes, ja que actualment no poden donar cabuda a més peticions per falta d’espai. “No parem de créixer perquè el boca a boca funciona molt bé. La gent busca cada vegada més fórmules diferents per passar la vida i no hi ha res més bonic que aprendre”, va assegurar Rué.

L’Aula de Lleida busca opcions per poder atendre el pròxim curs més de 1.500 persones

L’acte inaugural d’ahir a l’Auditori, amb ple total, va explicar amb una conferència del psicopedagog Daniel Gabarró que va versar sobre com viure de forma positiva els moments difícils de la vida, assumint que tots els problemes són subjectius. També van pujar a l’escenari els membres de la coral Eschola Cantorum, que van interpretar quatre cançons. I tot això abans de començar dilluns que ve el curs.

Daniel Gabarró, ahir, durant la conferència que va impartir a l’Auditori.

Daniel Gabarró, ahir, durant la conferència que va impartir a l’Auditori.AMADO FORROLLA

tracking