SEGRE

INICIATIVES SOLIDARITAT

La música dels 90, protagonista del Mamapop 2018

El concert reunirà 35 artistes el 10 de novembre || Contra el càncer de mama

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El concert solidari Mamapop tornarà a pujar el 10 de novembre a l’escenari de l’Auditori amb el mateix objectiu que fa quatre anys: recaptar fons per a la investigació de la variant HER2 del càncer de mama, un gen que es detecta en el 20 per cent dels diagnòstics d’aquesta malaltia. Les cançons més populars de la dècada dels noranta seran les grans protagonistes d’una actuació que comptarà amb cinc cantants solistes − Mariona Escoda, Toni Gilabert, Anna Borrego, Maria Arjona i Mireia Falcó− i trenta artistes més, entre ballarins, coristes i músics.

L’impulsor del Mamapop, Manel Simon, va destacar ahir l’èxit d’aquesta iniciativa, que ja ha destinat un total de 68.000 euros a l’IRBLleida per a la investigació d’aquesta afecció. “La detecció precoç i els avenços científics són l’única manera de combatre el càncer de mama”, va explicar Simon durant l’acte de presentació, al qual també va acudir l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa. Les entrades del concert tenen un preu de 20 euros i ja són a la venda a Adima, l’escola L’Intèrpret i al web oficial de Mamapop, on es podran adquirir passis per a les sessions de les 19.00 i les 22.00 hores.

Els comerços de la Zona Alta es tenyeixen de rosa Els comerços de la Zona Alta de Lleida es tenyeixen de rosa fins al pròxim 19 d’octubre, quan se celebrarà el Dia Mundial del Càncer de Mama. Així, la iniciativa, que promou el comerç de la zona i consciència a la ciutadania sobre aquesta malaltia, se centra en la decoració dels aparadors.

L’impulsor del Mamapop, Manel Simon (tercer per la dreta), va presidir l’acte de presentació.

L’impulsor del Mamapop, Manel Simon (tercer per la dreta), va presidir l’acte de presentació.ÒSCAR MIRÓN

L’impulsor del Mamapop, Manel Simon (tercer per la dreta), va presidir l’acte de presentació.

L’impulsor del Mamapop, Manel Simon (tercer per la dreta), va presidir l’acte de presentació.ÒSCAR MIRÓN

tracking