SEGRE

GUIA

Conferència a la UdL de dos periodistes mexicans exiliats

Nava i Morales (al centre, flanquejats pels organitzadors), ahir al Rectorat de la UdL.

Nava i Morales (al centre, flanquejats pels organitzadors), ahir al Rectorat de la UdL.COL·LEGI DE PERIODISTES DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Col·legi de Periodistes de Lleida va organitzar ahir al Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) una conferència amb els periodistes mexicans Luis Daniel Nava i Jacobo Morales, tots dos amenaçats de mort per explicar, d’una banda, els abusos del poder polític a l’estat mexicà de Guerreiro i, de l’altra, el conflicte de les empreses hidroelèctriques amb la població d’aquesta zona del país. la trobada va servir per explicar les experiències d’aquests dos periodistes i per posar de relleu aquest ofici malgrat els riscos que pot comportar.

Abans de l’encontre, que també va ser organitzat per la professora de la UdL Laura Berges, es va celebrar un dinar tertúlia organitzat pel Col·legi de Periodistes. La jornada es va celebrar dins de les activitats del programa Acollida Temporal, organitzat per la plataforma Taula per Mèxic, responsable d’acollir aquests dos periodistes a Barcelona.

tracking