SEGRE

GUIA

Centenars de famílies gaudeixen de la màgia al carrer a Montgai

Els argentins Brando y Silvana obren la Montgai Màgic, que suma 50 artistes || Es preveu que serà l’edició més exitosa

Una de les actuacions d’ahir als carrers de Montgai.

Una de les actuacions d’ahir als carrers de Montgai.ÒSCAR MIRON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centenars de persones van omplir ahir els carrers de Montgai en la primera jornada oficial de l’edició d’aquest any de la festa de la màgia, l’espectacle inaugural de la qual va anar a càrrec de Brando y Silvana i el Sr. Postu de Lleida. Aquests dos artistes van fer gaudir de valent petits i grans amb El tafur i la florista, que ha portat aquesta parella de mags argentins als millors festivals internacionals.

Igual de sorprenents van ser els espectacles de mig centenar de mags vinguts de diferents punts del territori. Tot i així, una de les activitats més destacades va ser Què és la màgia de prop?, de Miquel Buj, que va deixar l’espai de Lo Carreró petit amb el seu número de cartes.

Segons va explicar l’alcalde d’aquesta localitat de la Noguera, Jaume Gilabert, “hem tingut un degoteig constant de públic, famílies que han omplert el centre urbà per poder gaudir sobretot dels tradicionals números de màgia de prop”, al mateix temps que va subratllar que “el bon temps ha acompanyat que la gent surti al carrer i participi en la que creiem que serà una de les edicions més exitoses de la Montgai Màgic”.

Els tallers i espectacles a l’aire lliure continuaran avui amb el Mini Peresonal, de Pere Rafart (12.30 hores); Magia de Cerca, a càrrec de Patry Funny (16.30); Oh Kus Pokus (16.45) i El Meu Petit Espectacle (19.00 hores). Així mateix, els mags Brando y Silvana posaran la cirereta a un festival que té com a principal objectiu atansar la màgia a tots els públics.

tracking