SEGRE

EDUCACIÓ CERTAMEN

El concurs Josep Pernau suma en dotze anys 3.500 treballs

Ahir es va presentar la tretzena edició

La regidora d’Educació de Lleida (e), Rosa Maria Salmeron, ahir.

La regidora d’Educació de Lleida (e), Rosa Maria Salmeron, ahir.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria i el Col·legi de Periodistes de Lleida van presentar ahir la tretzena edició del Concurs Periodístic Josep Pernau per a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. L’objectiu del certamen és oferir als estudiants l’oportunitat de donar a conèixer la seua opinió sobre aquells temes que els inquieten i fomentar d’aquesta manera una actitud crítica. Des de la primera edició ja s’han rebut més de 3.500 treballs.

El concurs consisteix en la redacció de cartes al director dels diaris lleidatans en el cas dels alumnes d’ESO i d’articles d’opinió per als de Batxillerat i Cicles Formatius. Els escrits podran estar basats en qualsevol temàtica i redactats en català o en castellà.

Els participants tindran l’opció de presentar més d’un treball, però només es premiarà el més ben qualificat i podran presentar-los fins al proper 12 de desembre.

El premi per als guanyadors serà una tablet, i al seu torn els tres primers finalistes s’emportaran un MP4.

A més, els guanyadors i finalistes veuran publicats els seus treballs als diaris lleidatans, com SEGRE, i també se’ls donarà difusió des de les diferents ràdios de la ciutat.

tracking