SEGRE

ENTITATS SINISTRES

Shalom rep una desena d'ofertes per restituir el magatzem incendiat

Ha recol·locat 8 dels 40 empleats afectats

Un incendi va calcinar per complet diumenge passat la nau, així com la maquinària de l’interior.

Un incendi va calcinar per complet diumenge passat la nau, així com la maquinària de l’interior.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fundació Ilersis-Shalom ha rebut una desena d’ofertes de naus industrials a la qual traslladar la producció del centre especial de treball, que estava situat el polígon El Segre i va quedar totalment destruït com a conseqüència d’un incendi que va tenir lloc aquest diumenge passat.

Segons va explicar la gerent de l’entitat, Teresa Benet, “estem molt agraïts per la quantitat d’ofertes que hem rebut en aquests últims dies, encara que fins al moment la majoria són magatzems als afores de Lleida i requereixen una gran inversió que ara no ens podem permetre: no tenen instal·lació elèctrica, falten els vidres o bé s’han de condicionar uns lavabos”. Respecte als quaranta treballadors que preparaven els lots de Nadal al centre, Benet va explicar que “només n’hem pogut recol·locar en altres espais vuit perquè l’incendi ha afectat tota la cadena de producció i la resta estan a l’espera d’una nova nau”.

La fundació assegura que “d’una forma o altra tirarem endavant les comandes de Nadal”

En aquest sentit, va subratllar que “ara el que necessitem és feina. Podem crear brigades de jardineria o de neteja però només necessitem que les empreses demanin els nostres serveis”.

“La nostra prioritat ara mateix és trobar un nou espai per tirar endavant les comandes de Nadal, perquè si una cosa tenim clara és que aquests lots estaran finalitzats a temps: si no disposem de fusta per a les caixes, utilitzarem cartró, i si no trobem una nau utilitzarem alguns dels magatzems de producció que ens han ofert”, va assenyalar en aquest sentit la gerent d’Ilersis, que alhora també va agrair “el gran nombre d’ofertes que hem rebut per restituir aquest centre de treball, així com a totes les persones que han portat a col·lació la seua generositat i ens han mostrat la seua millor cara”.

tracking