SEGRE

NOGUERA ACTIVITATS

Festa major al Castell del Remei

La finca va viure ahir una jornada amb activitats i esdeveniments || El dia va començar i va acabar amb dos tocs de sirena i hi va haver desfilades, aperitius populars i balls

La desfilada va ser una dels esdeveniments més esperats i amb més participació de les festes majors.

La desfilada va ser una dels esdeveniments més esperats i amb més participació de les festes majors.ARIADNA SÁNCHEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Celler Castell del Remei va celebrar ahir la tradicional festa major amb una gran varietat d’activitats durant el matí i el migdia. La festa va començar a les 10 del matí amb el ja tradicional toc de sirena per donar pas al mercat d’artesania i productes de proximitat. A partir d’allà es van anar succeint les diferents activitats programades, que anaven des de tallers per als més petits, passejos en carruatge de cavalls pels carrers del municipi, pilotatge de vaixells o exhibicions de modelisme naval.

Per tal d’oferir gran varietat d’esdeveniments a la festa, el Castell del Remei també va organitzar dos concursos fotogràfics perquè els visitants poguessin demostrar les seues habilitats en aquest art. Paral·lelament també es va celebrar la vuitena edició de la Trobada d’antics habitants i treballadors del Castell del Remei, una visita guiada i gratuïta als cellers de la zona i al seu santuari a més d’una zona de food-trucks. La jornada va seguir amb el pregó de les festes, que aquest any va anar a càrrec del catedràtic de Lingüística General i Teoria de la Comunicació de la Universitat de Barcelona, Sebastià Serrano, un taller infantil de pintura amb vi i manualitats i una missa solemne al santuari en què va participar el cor de l’Orfeó Nova Tàrrega. A les 12 del migdia es va celebrar una de les activitats més esperades de les festes majors, la desfilada, que va ser amenitzada per la colla Els Bombollers de Cervera. Les festes van acabar amb un aperitiu popular acompanyat pels músics Irene Garcés i Ignasi González i amb el tradicional toc de sirena des de la finca del castell.

tracking