SEGRE

Nokia vol conquerir el consumidor milenial amb dos nous mòbils

Un artista pinta un cartell del Nokia 8110.

Nokia vol conquerir el consumidor milenial amb dos nous mòbilsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nokia llança a Espanya dos nous mòbils, els models 7.1 i 5.1 Plus, amb els que vol conquerir al consumidor milenial i reprendre el camí als llocs de referència del mercat de telefonia mòbil. La marca finlandesa, que va arribar a ser líder del mercat mundial de mòbils, ha presentat a Espanya dos nous dispositius de gamma mitjana que sumen a la seua oferta dels telèfons intel·ligents que va començar a començaments d’aquest any amb el rellançament del seu icònic model 8110, amb connexió 4 G.

"A Espanya sempre hem tingut un valor important com a marca i volem tornar a tenir-la", ha explicat durant la presentació Alberto Matrone, vicepresident per a Europa de l’Est de HDM Global, l’empresa que gestiona els mòbils de Nokia, després de ser adquirida per Microsoft el 2014.

Els dos dispositius surten al mercat amb Android One, una versió operativa del sistema operatiu de Google que pràcticament no ha estat modificat i que assegura la seua actualització del software, pegats de seguretat inclosos, durant dos anys. Ambdós models tenen un disseny pur amb marges curvilinis i lector d’empremta en la part posterior.

El Nokia 7.1 Plus surt al mercat en blau i acer amb doble càmera (12 i 5 megapíxels), reconeixement facial, doble SIM i 3 gigues de RAM i 32 d’emmagatzemament intern. La pantalla del dispositiu té 5,8 polzades (14,7 centímetres), i la carcassa està formada per una estructura d’alumini i vidre (Gorilla Glass) a ambdues cares.

El Nokia 5.1 Plus es presenta en blanc i blau, té també doble càmera (13 i 5 megapíxels), 3 gigues de RAM i 32 d’emmagatzemament intern.

La càmera d’ambdós dispositius té opcions de HDR i l’opció de gravar i retransmetre en directe amb les dos càmeres -frontal i posterior- alhora.

El Nokia 7.1 surt a la venda el 29 d’octubre per 299 euros i el model 5.1 sortirà a la venda a començaments de desembre per 229.

tracking