SEGRE

IGUALTAT

Es disculpen per l'acusació d'homofòbia a Tàrrega

El local de lleure afectat lamenta el malentès

Homofobia

HomofobiaÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entitat juvenil La Forja de Tàrrega va demanar ahir disculpes al local de lleure nocturn de la ciutat que va denunciar recentment a través de les xarxes socials per un suposat cas d’homofòbia. En un comunicat, explica que, “després de reunir-nos amb les dos parts, vam veure que la perspectiva dels fets havia canviat i que els comentaris realitzats es van malinterpretar i que, a causa de la tensió del moment, ens vam precipitar a fer-ho públic”. Així mateix, aprofita per fer autocrítica i assegura que “les presses i el moment ens van fer actuar de forma precipitada, motiu pel qual revisarem els canals de comunicació”.

També afegeix que no “ens esperàvem la repercussió mediàtica que va tenir la publicació”. Des del local van lamentar el malentès ja que “eren acusacions molt greus i totalment falses, que han posat en perill el nostre mitjà de vida, el nostre treball”.

Amb tot, van agrair la rectificació per part de l’entitat però van lamentar que diferents col·lectius de la ciutat s’haguessin sumat a la condemna d’uns fets inexistents i sense contrastar les dos versions afectades.

tracking