SEGRE

TECNOLOGIA EDUCACIÓ

Els alumnes d'Els Planells d'Artesa de Segre i de l'Albert Vives de la Seu obtenen finançament per a un concurs de robòtica a Àsia

Alumnes d’Els Planells d’Artesa de Segre i de l’Albert Vives de la Seu

Foto de família de l’IES Els Planells, amb els alumnes que competiran a Tailàndia la setmana que ve.

Foto de família de l’IES Els Planells, amb els alumnes que competiran a Tailàndia la setmana que ve.IES ELS PLANELLS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vegada més la solidaritat ha fet possible un repte. Els instituts Els Planells d’Artesa de Segre i Mossèn Albert Vives de la Seu d’Urgell han aconseguit el finançament necessari perquè els seus equips puguin viatjar la setmana que ve a Tailàndia i participar en el campionat de robòtica World Robot Olympiad al quedar finalistes a la fase estatal.

L’equip d’AV Shark-IFA del centre de la Seu ja té pràcticament els 8.000 euros per sufragar el viatge i les despeses dels tres alumnes que viatjaran al país asiàtic: Pau Fàbrega, Joel Obiols i Arnau Vidal, al costat de la seua entrenadora i professora Mireia Alba. Ara esperen la donació promesa per tres entitats per arribar a la quantitat que necessiten.

Alba va destacar la gran solidaritat de la gent, amb més de noranta aportacions entre empreses i particulars de dins i fora de la comarca, fins i tot des de Castelló. També ha aconseguit el finançament que necessitava l’equip LegoMasters de l’IES Els Planells d’Artesa de Segre, format per Xènia Zamora i Raúl Filip, amb la recaptació de 4.000 euros. A l’expedició viatjaran cinc companys més amb ells per donar-los suport i que s’han pagat el viatge íntegrament. Per la seua banda, l’equip LegoMasters ha estat un dels equips escollits per la productora nord-americana Kontentfilms encarregada de cobrir l’esdeveniment, per fer-los un seguiment al llarg de tot el concurs. El coordinador del grup, Jordi Trilla, va assegurar que aquesta és una gran experiència i que hi van a “aprendre més que a guanyar”.

Foto de família de l’IES Els Planells, amb els alumnes que competiran a Tailàndia la setmana que ve.

Foto de família de l’IES Els Planells, amb els alumnes que competiran a Tailàndia la setmana que ve.IES ELS PLANELLS

tracking