SEGRE

WhatsApp esborra des d'aquest dilluns els xats que no estiguin emmagatzemats a Google Drive

WhatsApp esborra des d'aquest dilluns els xats que no estiguin emmagatzemats a Google Drive

WhatsApp esborra des d'aquest dilluns els xats que no estiguin emmagatzemats a Google DriveEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El popular programa de missatgeria instantània WhatsApp aplica a partir d’aquest dilluns el seu nou sistema d’emmagatzematge de còpies de seguretat, seguint l’acord subscrit amb Google que va ser anunciat el mes d’agost passat. Aquest acord permet que els usuaris guardin una còpia de les seues dades utilitzant l’eina Google Drive, sense limitació d’espai i amb la possibilitat de poder transferir-la després entre els seus diferents dispositius Android. D’aquesta forma serà més fàcil guardar els xats i traslladar-los, per exemple, a un nou telèfon intel·ligent quan l’usuari canviï de mòbil.

Tots els missatges, així com els arxius multimèdia, que no executin la còpia de seguretat corresponent a través de Drive, seran eliminats definitivament per la companyia, encara que cada dispositiu pot guardar també, si està configurat per a això, una còpia local en format de fitxer.

Els usuaris d’Android poden actualitzar la seua còpia, sempre que disposin d’un compte personal de Google, a través del menú d’ajustaments, punxant en l’apartat de còpia de seguretat i indicant allà a més la freqüència amb què desitja guardar-la a Drive.

Respecte als usuaris d'iPhone, la companyia té ja un acord amb Apple que permet als seus clients emmagatzemar el contingut dels seus xats a través del servei iCloud.

WhatsApp és l’aplicació més popular del món, ja que es calcula que compta amb prop de 1.500 milions d’usuaris.

tracking