SEGRE

INICIATIVES MODA

Cinc lleidatanes surten al carrer per reivindicar la bellesa real, sense estereotips ni retocs

Cinc lleidatanes surten al carrer per reivindicar la bellesa real, sense estereotips ni retocs || En una campanya impulsada per Marta Mesegué, que s’està obrint pas en la moda ‘curvy’

Inés Mena, Marta Mesegué, Nogay Ndiaye, Anna Rodríguez i Mariona Llinàs, amb el lema ‘I am what I am’ a les samarretes, es van convertir diumenge en models ‘curvy’.

Inés Mena, Marta Mesegué, Nogay Ndiaye, Anna Rodríguez i Mariona Llinàs, amb el lema ‘I am what I am’ a les samarretes, es van convertir diumenge en models ‘curvy’.@FRAMESLLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Reivindicar la bellesa real de la dona, sense estereotips ni retocs. Amb aquest objectiu cinc lleidatanes es van convertir diumenge en models per un dia per deixar constància que “la felicitat no té talles”. Sota el lema I am what I am (Sóc el que sóc), que van lluir a les samarretes, van convertir els carrers de l’Eix Comercial en una passarel·la de models per defensar les siluetes amb corbes, ja que “totes les dones som perfectes a la nostra manera”.

La impulsora d’aquesta iniciativa és Marta Mesegué, una mestra de Bell-lloc d’Urgell que està emprenent una nova carrera en el món de la moda curvy i que va arribar a quedar finalista en el càsting de la campanya Violeta by Mango. “Vaig decidir reunir unes quantes amigues per demostrar que en la bellesa no hi ha cànons ni estereotips, per la qual cosa hi hauria d’haver més models reals, que representin les dones amb totes les imperfeccions que ens fan tan especials.”

Per a aquest projecte, la Marta es va posar en contacte amb el fotògraf de nom artístic Ake, més conegut a les xarxes socials com @frameslleida, i al costat d’Inés Mena, Anna Rodríguez, Mariona Llinàs i Nogay Ndiaye van posar al carrer Major de Lleida amb les seues jaquetes de cuir negre i les seues samarretes reivindicatives. Fent una picada d’ull a la popular cançó de Gloria Gaynor, I am what I am també és l’eslògan amb què Violeta by Mango pretén reflectir la realitat de les dones amb talles de la 42 a la 54. “Som com som i ens agrada”, va sentenciar la Marta, que ara està en la recta final del càsting que la botiga low cost Kiabi ha posat en marxa a Espanya. Per ara és la setena entre més de mil candidates majors d’edat, encara que explica que “el meu somni seria participar en campanyes internacionals sense haver de canviar com sóc”. En aquest sentit, apunta que encara queda molt treball per fer quant a la publicitat del món de la moda, ja que “es continuen compartint falses imatges de la perfecció que creen molts complexos entre les joves”. “Tenim diferents estatures i pes, i això cal reflectir-ho”, sentencia.

tracking