SEGRE

VÍDEO. Així és el nou anunci de la Loteria de Nadal

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan, un avar comerciant que viu el "dia de la marmota" del 22 de desembre cada vegada que es desperta, protagonitza aquest any l’anunci del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal que torna a utilitzar l’eslògan "El premi és compartir-lo" i aposta pel joc responsable.

"22 una altra vegada", una peça de 5 minuts de durada, arrenca d’una pregunta: Què passaria si un dia veus la pel·lícula "Atrapat en el temps" (popularment coneguda com "El dia de la marmota") i et passa el mateix que al protagonista?

Amb aquesta premissa es desenvolupa la història de Juan, una persona que es va a adormir després de veure la mítica pel·lícula protagonitzada per Bill Murray el 1993 i que, a partir de llavors, es despertarà cada dia el 22 de desembre. Què farà en estar atrapat el dia del Sorteig Extraordinari de Nadal? Com reaccionarà quan s’adoni que cada dia li toca la Grossa?

Així comença aquesta història que es desenvolupa en to de comèdia i que compta amb una versió de televisió de 3:30 minuts i diverses reduccions de 20 i 30 segons, que s’emetran també en altres formats com a ràdio.

Així és el nou anunci de la Loteria de Nadal

VÍDEO. Així és el nou anunci de la Loteria de Nadal

tracking