SEGRE

TECNOLOGIES PARELLES

Web de cites a cegues 'made in' la Seu

Professionals en psicologia de l’Alt Urgell fan de “mitjancers” en la recerca de parella

Imatges del web lleidatà ‘Cites a cegues’.

Imatges del web lleidatà ‘Cites a cegues’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cites a cegues no és una pàgina web més de contactes. És una empresa online dedicada a la intermediació en la recerca de parella i que, després d’haver nascut fa un any de la mà d’expertes en psicologia de la Seu d’Urgell, disposa ja de més de 3.500 inscrits de tot Catalunya. Segons expliquen els responsables, la plataforma és a mig camí entre les agències matrimonials tradicionals i les macropàgines web o aplicacions per a mòbils de contactes existents, “que juguen més amb la immediatesa i la superficialitat”. És un equip de psicòlogues i orientadores amb una àmplia base de dades i no un programa informàtic el que determina la compatibilitat entre les diferents persones i que ofereix a cada una d’elles un “un tracte i també un assessorament personalitzat” enmig, sempre, de “la màxima discreció”. Posen en contacte persones amb una alta compatibilitat perquè tinguin una cita a cegues en un restaurant “amb un entorn idoni perquè sorgeixi l’amor”, tal com explica Alba Vallejo, directora de Cites a cegues.

“Ens trobem en permanent contacte amb les persones amb les quals treballem, la majoria de vegades via WhatsApp, fins al moment en què es desenvolupa la cita o de vegades fins i tot després de l’encontre per tal d’aconsellar-los en tot el que fa referència a la cita, la roba o el perfum”. “Ajudem les persones a trobar una relació sentimental sincera, respectuosa i duradora”, explica Vallejo.

Els interessats s’hi poden inscriure de manera online i de forma gratuïta i, una vegada l’equip de Cites a cegues ha trobat “la persona que millor compatibilitza” es posen en contacte per mitjà d’una trucada. Si accepten la cita han d’abonar 50 euros en concepte de gestió i el sopar l’haurà d’abonar cadascú al restaurant escollit. Segons Vallejo, l’equip estudia els perfils i únicament fan propostes a aquells perfils amb compatibilitats altes. Ara busquen més usuaris de sexe masculí, atès que un 60% dels inscrits a Cites a cegues són dones.

tracking