SEGRE

GASTRONOMIA SOLIDARITAT

Més lots solidaris a Tàrrega

L’Associació Alba contracta 12 persones més per a la campanya de Nadal || L’obrador El Rosal de la capital de l’Urgell incrementa un 66% la producció per a aquestes festes

L’entitat té previst vendre un total de 3.300 lots gastronòmics amb productes artesans.

L’entitat té previst vendre un total de 3.300 lots gastronòmics amb productes artesans.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Alba de Tàrrega té previst vendre un total de 3.300 lots gastronòmics amb valor social, xifra que suposa un 10% més que l’any passat. Per poder atendre aquest augment en la producció a la campanya de Nadal, l’entitat ha contractat 12 persones més, vuit que treballen a l’obrador i quatre més per als lots, de les quals la meitat compten amb alguna discapacitat. A més, l’obrador El Rosal de Tàrrega incrementarà la seua producció un 66% durant les pròximes festes fins a arribar als 10.000 quilos de galetes, quan l’any passat en el mateix període va produir-ne 6.000.

La responsable dels lots d’Alba, Mònica Viladot, va explicar que contenen productes gastronòmics artesans, ecològics i amb valor social, ja que són elaborats per entitats i empreses del territori que donen feina a persones amb discapacitat i que elaboren els seus productes respectant els processos tradicionals, com la cooperativa L’Olivera o l’obrador de galetes El Rosal, entre altres. Aquest any, com a novetat i per tal d’oferir un valor afegit a aquests lots de Nadal, s’ha creat un missatge de vídeo personalitzat que podrà visualitzar-se mitjançant un codi QR.

En un altre ordre de coses, l’obrador El Rosal ha presentat aquesta tardor un nou producte, l’arrugat, amb xocolate i praliné. Segons Viladot, l’objectiu és dissenyar una col·lecció del “nostre producte estrella”. De moment, El Rosal ja compta, a part del nou producte, que es va presentar l’edició passada de la Fira del Torró d’Agramunt, amb l’arrugat, l’arrugat amb xocolate i l’arrugat amb xocolate i taronja.

tracking