SEGRE

MODA CONCURS

La lleidatana Marta Mesegué, finalista al càsting de Kiabi

És la cinquena més votada entre sis-cents participants que han arribat a l’última fase || Defensa les corbes en el món de la moda

Marta Mesegué, finalista ‘curvy’ al càsting de la botiga Kiabi.

Marta Mesegué, finalista ‘curvy’ al càsting de la botiga Kiabi.INSTAGRAM/MARMES9

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marta Mesegué, la veïna de Bell-lloc d’Urgell que fa tot just una setmana va impulsar una campanya per reivindicar la imatge real de la dona sota el lema I am what I am (Sóc el que sóc), ha resultat finalista al càsting de la firma de roba low-cost Kiabi. Mesegué passa a l’última fase del concurs al quedar cinquena entre més de mil participants a la categoria d’adults. “Estic molt il·lusionada, sobretot pel fet d’haver aconseguit entrar a les primeres posicions”, va explicar Mesegué a aquest diari, i va posar èmfasi en el fet que “ha estat tot un repte”. Un jurat compost per deu persones haurà d’elegir ara les dos guanyadores entre les sis-centes models amateurs que han aconseguit més vots del públic (300 de la categoria de menors i 300 de majors de divuit anys), i no serà fins al 14 de desembre quan es faran públics els resultats.

Segons apunten des de Kiabi, les dos guanyadores podran participar en una sessió en un país del sud d’Europa a començaments de l’any que ve i es convertiran en models de la firma per a una campanya internacional de vestits. “El meu somni és participar en campanyes de moda internacionals sense haver de canviar com sóc”, assegura Mesegué, que ja ha participat en diverses desfilades solidàries a nivell local i també va quedar finalista al càsting de Violeta by Mango, per a dones amb talles de la 42 a la 54. Segons Mesegué, “hi hauria d’haver més models que representin les dones tal com som, amb totes les imperfeccions que ens fan especials, ja que encara hi ha molts estereotips en el món de la moda que creen molts complexos, sobretot entre les més joves”.

tracking