SEGRE

Escoles lleidatanes participen en el projecte solidari '1 Origami 1 Euro'

Cada creació de papiroflèxia es transformarà en un donatiu en benefici de tres entitats sense ànim de lucre

Escoles lleidatanes participen en el projecte solidari '1 Origami 1 Euro'

Escoles lleidatanes participen en el projecte solidari '1 Origami 1 Euro'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Mútua General de Catalunya ha posat en marxa la sisena edició de la campanya ‘1 Origami 1 Euro’, que compta, de moment, amb la participació de 13 escoles de les comarques de Lleida. Cadascun del objectes de papiroflèxia que els alumnes enviïn a la Fundació es transformarà en un donatiu d'un euro, fins a un màxim total de 50.000 euros, que es repartiran en benefici de La Marató de TV3, la Fundació Elena Barraquer i la Fundació Onada.

Amb aquest projecte la Fundació Mútua General de Catalunya trasllada la tècnica mil·lenària de l'origami a les aules com a símbol de "salut, benestar, felicitat i prosperitat", on l’exercici de treballar cada peça de forma individual es converteixi en "temps que dediquem als altres", segons ha explicat l'entitat.

Les escoles inscrites tenen fins el proper dia 14 de desembre per realitzar l’entrega dels origamis a la Fundació Mútua General de Catalunya. Fins ara hi participen 200 escoles catalanes, amb més de 76.000 alumnes. A la demarcació de Lleida hi participen les següents escoles: Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques, Vedruna de Balaguer, Vall d'Ondara de Sant Antolí i Vilanova, Fedac de Guissona, Arrels I de Solsona, Maria Immaculada de Tremp, Vedruna de Bellpuig, La Salle de La Seu d'Urgell, Fedac de Lleida, Lo Pla d'Urgell de Bellpuig, Jaume Balmes de Cervera, Centre d'Estudis d'Isona i Les Savines de Cervera. Encara es poden unir noves escoles.

tracking