SEGRE

CONSERVACIÓ INTERVENCIONS

Inaugurada la millora ambiental i paisatgística dels aiguamolls de Rufea

L’alcalde amb un grup de nens als aiguamolls de Rufea.

L’alcalde amb un grup de nens als aiguamolls de Rufea.A.LL.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La revolució verda que la Paeria porta a terme a Lleida va arribar ahir als aiguamolls de Rufea, on l’alcalde, Fèlix Larrosa, va visitar els treballs de millora ambiental i paisatgística que s’han fet. Larrosa va explicar que la revolució verda és un projecte de futur amb l’objectiu de recuperar espais per als veïns, especialment al curs del riu, i promoure valors de sostenibilitat entre la ciutadania.

L’ajuntament de Lleida va afirmar que treballa en iniciatives encaminades a augmentar l’arbrat de la ciutat a través de boscos urbans, però també en la incorporació d’autobusos híbrids a la flota del transport públic, punts de recàrrega elèctrica de vehicles, avanços en la recollida d’escombraries, com la implantació del porta a porta, entre altres iniciatives.

Les millores fetes a Rufea es van inaugurar amb una plantada d’arbres i l’alliberament d’ocells en el qual van participar un centenar de persones i famílies. Larrosa va expressar la intenció de la Paeria d’anar millorant aquest espai amb la finalitat de recuperar-lo.

La primera fase de les obres s’ha centrat en la conservació de la zona i l’ús públic, com el control d’accessos i reforços de talussos entre els aiguamolls i el camí del riu. Queda vetat l’accés en vehicles.

tracking