SEGRE

GUIA

La Marató mostra la implicació de les comarques de Lleida

El director de la Fundació La Marató (tercer per la dreta), Lluís Bernabé, amb els participants de la presentació d’ahir.

El director de la Fundació La Marató (tercer per la dreta), Lluís Bernabé, amb els participants de la presentació d’ahir.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un de cada dos homes i una de cada tres dones patiran un càncer durant la seua vida. Aquest és un dels motius pels quals l’edició de La Marató d’aquest any està dedicada a aquesta malaltia. L’edifici docent de la Facultat de Medicina de la UdL va acollir ahir la presentació de les activitats que s’efectuaran a Lleida per a aquesta edició, la número 27. El president de la fundació, Lluís Bernabé, va explicar que a les comarques lleidatanes acolliran més de 300 sessions divulgatives dirigides a tothom i més de 350 actes per recaptar fons en més d’un centenar de municipis lleidatans. “Aquestes dades, segons les vaig dient, queden desfasades, perquè cada hora s’hi van sumant més iniciatives i sessions.” En la presentació van participar voluntaris, investigadors i organitzadors lleidatans que van explicar el que significa per a ells participar en aquesta iniciativa solidària.

tracking