SEGRE

NADAL INICIATIVES

Creu Roja obre la 26 edició de la campanya 'Cap nen sense joguina'

Creu Roja obre la 26 edició de la campanya ‘Cap nen sense joguina’ || Més de 150 voluntaris a les comarques de Lleida tenen com a objectiu aconseguir regals per a 2.000 nens

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 150 voluntaris de Creu Roja Joventut de les comarques de Lleida es van mobilitzar ahir el primer dia de la 26 edició de la campanya solidària de recollida de joguets Cap nen sense joguina amb el lema Els seus drets en joc. La previsió d’aquest any és aconseguir regals per a més de dos mil menors en situació de vulnerabilitat a tota la província. Un altre dels objectius de la iniciativa és evitar que cap pare no pugui encomanar la felicitat del Nadal al seu fill per no poder regalar-li un joguet.

A la província de Lleida la campanya es portarà a terme a les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, el Solsonès, la Noguera, el Pla d’Urgell, les Garrigues, la Segarra, l’Urgell i el Segrià. Totes organitzen diferents activitats i estableixen punts de recollida per aconseguir que le sjoguines arribin en mans dels petits.

Per la seua part, Creu Roja, a més de sol·licitar la col·laboració de tota la ciutadania, també fa una crida novament a les empreses, comerços i entitats perquè col·laborin en aquesta iniciativa. Aquesta ajuda, expliquen, pot adoptar diferents fórmules, que van des de la donació de joguets, fins a aportacions econòmiques, passant per la cessió d’espais per a la recollida.

La recuperació econòmica que s’està produint en els últims anys permet que a poc a poc el nombre de les persones en situació de risc vagi disminuint. Segons l’onzè estudi de l’Observatori de Vulnerabilitat de Creu Roja una de cada tres persones ha millorat la situació econòmica respecte a l’any passat. Tanmateix, encara existeix una part important del col·lectiu que atén habitualment que continua patint situacions de precarietat econòmica, i és allà on és necessari “continuar posant el focus”, asseguren.

La recollida de joguines seguirà al llarg dels pròxims dies (vegeu els punts de recollida al web www.lajoguinaeductiva.com), així com les activitats paral·leles durant tot el mes de desembre. La campanya solidària s’allargarà fins al 4 de gener vinent.

Futbol - Les instal·lacions de la Unió Esportiva Bordeta van acollir dijous un partit solidari de futbol amb què van aconseguir 80 joguets per a la campanya de recollida que organitza la Creu Roja. A la jornada van participar els equips de l’A ...

Futbol - Les instal·lacions de la Unió Esportiva Bordeta van acollir dijous un partit solidari de futbol amb què van aconseguir 80 joguets per a la campanya de recollida que organitza la Creu Roja. A la jornada van participar els equips de l’A ...J.O

tracking