SEGRE

TRADICIÓ NADAL

Més esperit festiu a Cervera

Desenes de persones van omplir ahir la plaça Major de la ciutat amb el segon Mercat de Nadal d’aquesta temporada || Amb una vintena de parades

Desenes de veïns van recórrer ahir el Mercat de Nadal de Cervera, situat a la plaça Major.

Desenes de veïns van recórrer ahir el Mercat de Nadal de Cervera, situat a la plaça Major.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Malgrat el fred, desenes de persones van omplir ahir al matí la plaça Major de Cervera, on es va celebrar la segona edició del Mercat de Nadal de la ciutat. Els assistents van poder adquirir objectes d’ornamentació típics de les festes i productes alimentaris elaborats al territori a la vintena de parades participants. Els visitants van rebre com a obsequi una tassa de caldo calent i els més petits van poder gaudir d’atraccions inflables, així com d’una gimcana de paraules per completar una frase als aparadors dels comerços del carrer Major, fet que va fer que estigués molt transitat durant tot el matí. El d’ahir va ser el segon Mercat de Nadal de la temporada, després que dissabte de la setmana passada en tingués lloc un altre al carrer de General Güell.

Per la seua part, per mantenir viu l’esperit festiu entre petits i grans, l’església de Sant Joan també acull aquests dies la tradicional exposició de pessebres. D’altra banda, l’Associació de Pessebristes de Cervera i Comarca, que organitza l’exposició que pot visitar-se els caps de setmana i festius fins al 6 de gener, fa una crida a la participació en la mostra concurs de pessebres, i els interessats a participar-hi poden inscriure-s’hi fins al 23 d’aquest mes.

tracking