SEGRE

AUDIOVISUAL PLATAFORMES

Les televisions de pagament s'alien

Els clients de Movistar podran accedir des d’avui als continguts de Netflix amb tarifes fusió que van dels 95 als 190 euros al mes || Crítiques a les noves tarifes de l’operador de Telefónica

La televisió de pagament s’ha convertit en els últims anys en un autèntic fenomen.

La televisió de pagament s’ha convertit en els últims anys en un autèntic fenomen.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Netflix, la popular plataforma de sèries i pel·lícules en streaming, ha conquerit un dels pocs territoris als quals no havia arribat a Espanya: Movistar. A partir d’avui, els clients de la televisió de pagament podran accedir als continguts de l’empresa nord-americana a través d’una pestanya al menú principal de Movistar i, en el cas dels usuaris que ja disposaven d’un compte a Netflix, conservaran la configuració del seu perfil. Però tot això no serà gratis, ja que l’operadora de Telefónica té previst tornar a incrementar el preu de les tarifes a partir del febrer.

“Volem oferir als nostres clients la millor proposta de continguts, propis i de tercers”, explicava ahir la consellera delegada de Telefónica España, María Jesús Almazor, durant la presentació del nou projecte. Els usuaris amb les modalitats de Fusió Total Plus, Total i Selecció podran accedir a nous productes que inclouran Netflix en qualitat HD o UHD, a més d’incorporar també un giga més per cada línia de mòbil existent amb dades il·limitades i una línia de mòbil addicional.

Per veure els continguts caldrà un descodificador UHD, que suposa un cost addicional de 20 euros

Així mateix, els usuaris que ja són clients de Movistar comptaran amb una promoció especial que els permetrà poder accedir a la plataforma de contingut streaming durant tres mesos sense cap cost addicional.

En el cas dels abonats a la nova modalitat Fusió Total Plus X2 (per a dos pantalles simultànies) tindran també una promoció mitjançant la qual podran accedir a tots els partits de futbol, les sèries, el cine i Netflix, per 85 euros mensuals durant tres mesos. Per accedir a aquest nou servei serà necessari canviar el descodificador per un de nou amb tecnologia UHD, que suposarà un cost addicional de 20 euros, i subscriure’s a noves tarifes que van des dels 95 fins als 190 euros.

Facua denuncia que Movistar apuja les tarifes 5 € a partir del febrer FACUA-Consumidores en Acción va denunciar recentment que Movistar tornarà a apujar a partir del mes de febrer vinent els preus de la seua oferta convergent, que inclou telefonia fixa, mòbil, internet i televisió agrupada als seus paquets Fusió. L’increment afectarà els qui hagin contractat anteriorment a l’octubre d’aquest any, per la qual cosa molts usuaris es trobaran amb un canvi de la tarifa només cinc mesos després d’haver donat d’alta els serveis. La nova pujada serà de cinc euros per als paquets Fusió Plus, Fusió Plus Total i Fusió Plus Prèmium. Així mateix, recorden que Movistar ja ha apujat fins a en sis ocasions les seues tarifes convergents Fusió des del maig de l’any 2015. En aquest sentit, FACUA reclama un canvi en la regulació perquè les companyies no puguin encarir els seus preus fins a un any després la contractació del servei.

tracking