SEGRE

Així seran les cavalcades de Tàrrega i Balaguer

Obres a Tàrrega i a la pista de gel de Balaguer obliguen a modificar la recepció als Reis d’Orient

Imatge de les obres de la plaça Major de Tàrrega, que van començar el 15 d'octubre passat.

Les cavalcades s'adapten als canvisSegre Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de remodelació de la plaça Major de Tàrrega i la pista de gel a la plaça Mercadal de Balaguer que es va estrenar ahir obligaran a modificar les cavalcades dels Reis d’Orient en aquestes dos ciutats. En el cas de la capital de l’Urgell, també s’hauran de desplaçar les Targanades, organitzades per l’Associació Agrat per donar la benvinguda a l’any nou, que se celebraran entre els cèntrics carrers de Santa Anna i del Carme la matinada de l’1 de gener.

A més, el discurs dels Reis Mags tindrà lloc a la plaça de les Nacions sense Estat, on rebran les claus de la ciutat i oferiran els seus parlament. Aquest canvi es deu al fet que la plaça Major (on tradicionalment se celebrava la recepció) està tancada al trànsit rodat pels treballs de remodelació d’aquest espai, que van començar el dia 15 d’octubre.

Per la seua part, l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, va explicar que enguany no s’instal·larà el gran escenari que cada nit de Reis es col·locava a la plaça Mercadal per la pista de gel. Per aquesta raó, Ses Majestats arribaran a la plaça i saludaran els veïns des del balcó de l’ajuntament.

Els alumnes de sisè de Primària de l’escola Mont-roig van ser els encarregats d’estrenar la pista de patinatge i fins que comencin les vacances escolars de Nadal els estudiants podran utilitzar l’equipament al matí. Mentrestant, l’ajuntament de Mollerussa estudia si és necessari modificar el recorregut de la cavalcada a causa de les obres a les places del centre.

Mollerussa estudia si modificarà el recorregut després de les obres Mollerussa estudia si cal modificar el recorregut de la cavalcada al seu pas pel centre urbà, la reforma del qual s’ultima aprofitant l’inici de la campanya comercial de Nadal. Els Reis Mags arriben tradicionalment a la ciutat amb tren i el recorregut de les carrosses passa principalment per l’avinguda Generalitat i el carrer Ferrer i Busquets, zones que no han estat modificades. Després del discurs a la plaça de l’Ajuntament, la comitiva es desplaçava en direcció a la plaça Manuel Bertrand, zona en la qual el consistori valorarà si passen les carrosses o cal buscar alternatives.

tracking