SEGRE

COMERÇOS FESTES

Mercats de Nadal a la Seu d'Urgell i a Guissona

Desenes de persones es van atansar ahir fins al mercat de Nadal de la Seu d’Urgell.

Desenes de persones es van atansar ahir fins al mercat de Nadal de la Seu d’Urgell.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Patalín de la Seu d’Urgell va ser el nou escenari escollit aquest any per al mercat de Nadal que va celebrar ahir la capital de l’Alt Urgell i que s’emmarcava dins del programa nadalenc d’El Món Màgic de les Muntanyes. L’espai comercial va comptar amb una quinzena de parades d’artesans, que van vendre productes de decoració per a aquestes festes tals com joies, bijuteria, ceràmica o tèxtils, entre d’altres. Els visitants van poder fer-se fotos en un photocall amb un tió de grans dimensions preparat per a l’ocasió i a la tarda un grup de minairons van amenitzar la jornada a tots els presents. La proposta nadalenca es repetirà dissabte vinent, dia 22 de desembre.

D’altra banda, els comerços i les associacions de Guissona van vestir ahir dissabte de Nadal la zona històrica de la població. Al matí, la coral Doll de Veus va portar els seus cants per les principals vies del centre comercial i a la tarda se’n va ocupar la coral de l’Escola de Música.

La plaça Major i els carrers Botigues i Fluvià van acollir un mercat d’artesania local, mentre que la plaça de l’ajuntament va donar cabuda a un certamen gastronòmic. Finalment, al carrer Bisbal es van instal·lar els antiquaris. També el club ciclista de Guissona va organitzar al matí una pedalada popular amb un recorregut que va acabar al Pou de Madern.

Durant el cap de setmana passat, altres localitats de la província com Mollerussa amb el seu Mercat de Santa Llúcia, la Pobla de Segur, Cervera o Agramunt també van celebrar els seus tradicionals mercadillos nadalencs.

Desenes de persones es van atansar ahir fins al mercat de Nadal de la Seu d’Urgell.

Desenes de persones es van atansar ahir fins al mercat de Nadal de la Seu d’Urgell.C.SANS

tracking