SEGRE

ESNOTICIA

El tercer premi, l'últim a sortir, somriu a més de 40 províncies espanyoles

Miranda de Ebro, a Burgos, la més agraciada

Integrants de l’Orfeó Mirandés ahir a l’administració número 4 de Miranda de Ebro.

Integrants de l’Orfeó Mirandés ahir a l’administració número 4 de Miranda de Ebro.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tercer premi de la Loteria de Nadal va ser ahir l’últim a sortir. Els nens de Sant Ildefons no van cantar el 04211 fins a les 13.22 hores. Noura Akrouch i Elizabeth del Carmen Roque Figuereo van ser els dos nens encarregats de fer-ho i de dipositar les corresponents boles al desè filferro de la novena taula. Malgrat ser el premi més mandrós del sorteig, com la grossa, també va ser un dels més repartits, ja que es va vendre en fins a quaranta-una províncies espanyoles.

El municipi burgalès de Miranda de Ebro va ser la localitat en la qual aquest tercer premi va deixar més diners. L’administració de loteria número 4, ubicada al carrer Dos de Mayo, va vendre el gruix d’aquest número, quaranta-cinc sèries, a l’Orfeó Mirandés, encarregat de repartir-les i que van acabar sembrant la comarca amb més de 23 milions d’euros.

La sort del tercer premi també va arribar a Catalunya, on va deixar un total d’1,8 milions d’euros, amb una sèrie venuda a Gavà i deu dècims venuts en diferents administracions de la ciutat de Barcelona. A més, es van vendre dos dècims a Blanes i dos més en dos punts diferents de Girona. Els altres bitllets es van repartir des de l’Hospitalet de Llobregat, el Masnou, Pallejà, Sant Boi de Llobregat, Santa Eugènia de Berga, Terrassa, Lloret de Mar i Camarles. En aquests casos, cadascuna de les administracions va vendre un sol dècim, la qual cosa representa un guany de 50.000 euros.

La fortuna del tercer premi va arribar també fins a Saragossa, Zamora, Biscaia, Valladolid, València, Toledo, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Sòria, Sevilla, Segòvia, Ourense, Navarra, Múrcia, Màlaga, Madrid, Jaén, Osca, Girona, Corunya, Còrdova, Castelló i Guadalajara, entre altres.

tracking