SEGRE

GUIA

Entrega de diplomes als alumnes de la Casa dels Oficis

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, després d’entregar els diplomes als 45 joves participants en el programa de la Casa d’Oficis de l’Institut Municipal d’Ocupació.

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, després d’entregar els diplomes als 45 joves participants en el programa de la Casa d’Oficis de l’Institut Municipal d’Ocupació.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, va entregar ahir els certificats als 45 joves participants en el programa de la Casa d’Oficis de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO). En el seu discurs, va agrair als joves la seua dedicació i va assegurar que “Lleida és una ciutat d’oportunitats, i junts hem d’evolucionar cap a una ciutat amb oportunitats per a tothom i amb una gran qualitat de vida”.

Durant un any i dividits en tres grups, els alumnes han rebut un aprenentatge teòric sobre pintura, soldadura i dinamització cultural, que posteriorment han posat, en pràctica en diferents projectes dels plans de barri impulsats per la Paeria.

En aquest sentit, la Casa d’Oficis és una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i té per objectiu incloure en el món laboral els joves entre 16 i 24 anys en situació d’atur.

tracking