SEGRE

JOVENTUT TALLERS

Taller de robòtica a Tàrrega perquè els joves aprenguin a programar

Set inscrits d’entre dotze i catorze anys

Alumnes del taller de robòtica organitzat ahir a Tàrrega a l’Oficina Jove de l’Urgell.

Alumnes del taller de robòtica organitzat ahir a Tàrrega a l’Oficina Jove de l’Urgell.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de set adolescents d’entre dotze i catorze anys van participar ahir en un taller de robòtica a l’Oficina Jove de l’Urgell, a Tàrrega. Impartit per Engijoc, el taller pretenia que els joves aprenguessin a construir i a programar un robot per completar un procés industrial entre els diferents robots, un per cadascun dels tres equips que es van formar.

Teresa Folguera, d’Engijoc, va destacar que aquest taller és “una primera aproximació a la robòtica, ja que els joves aprenen a entendre les instruccions i es familiaritzen amb la programació”. L’Oficina Jove de l’Urgell acollirà avui dijous un altre taller de robòtica també amb Engijoc, en aquest cas dedicat a programar un braç robòtic, i divendres, un de cuina, en el qual els adolescents faran aperitius i snacks de la mà de Genís Costa i Aleix Priego del restaurant Níam de la capital de l’Urgell.

La intenció és que els joves es familiaritzin amb la robòtica i aprenguin a programar

Val a destacar que la regidoria de Joventut de l’ajuntament de Tàrrega havia programat de cara a aquestes vacances escolars, entre els dies 27 de desembre i 4 de gener, un total de deu tallers dirigits a adolescents d’entre dotze i divuit anys sota el lema #SiguesSúperNadal, si bé únicament se n’impartiran quatre atès que la resta es van anul·lar per falta d’inscrits. Els que es porten a terme són de robòtica, cuina i fotografia. Altres d’imatge personal, costura creativa, clown, estilisme i swing no van cridar l’atenció dels adolescents.

Des del consistori no descarten oferir de nou aquests tallers per a joves de més edat, concretament fins als trenta-cinc anys. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la direcció general de Joventut de la Generalitat, del consell comarcal de l’Urgell i de l’Oficina Jove de l’Urgell.

tracking