SEGRE

SORTEJOS HIVERN

La Loteria Nacional deixa a Mollerussa 250.000 euros

L’administració La Perla d’Or ven el segon premi del sorteig Extraordinari d’Hivern || El número és el 55778

Jaume Roig, responsable de l’establiment de Mollerussa.

Jaume Roig, responsable de l’establiment de Mollerussa.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Loteria Nacional va deixar ahir 250.000 euros a Mollerussa. L’Administració número 2 de la capital del Pla d’Urgell, La Perla d’Or, va distribuir part del segon premi corresponent al sorteig Extraordinari d’Hivern, que es va celebrar ahir a les 13.00 hores. En concret, aquesta administració va vendre una sèrie sencera del número 55778, premiat amb 25.000 euros al dècim (250.000 a la sèrie). “Vam vendre deu números i els afortunats amb aquest segon premi són clients habituals”, segons va explicar el responsable de l’establiment, Jaume Roig. Durant el matí d’ahir algun dels afortunats ja va passar per l’administració a celebrar-ho. A més de Mollerussa, aquest segon premi també va caure a les províncies d’Almeria, Cadis, Las Palmas, Madrid, Navarra, Santa Cruz de Tenerife i Biscaia.

El primer premi del sorteig Extraordinari d’Hivern, dotat amb 1.300.000 euros a la sèrie (130.000 al dècim), va anar a parar al número 71109 i va ser molt repartit, atès que es va vendre en diverses localitats com Bilbao, Huéscar (Granada), Tuineje (Las Palmas), Madrid i a San Cristóbal de la Laguna (Santa Cruz de Tenerife). La sèrie i la fracció (amb el qual s’aconsegueix el premi especial de 15 milions d’euros a un sol dècim) van ser els següents: sèrie, 1 i la fracció, 3. Els reintegraments van ser el 9, el 7 i el 5.

Per al Gordo de Nadal tan sols es va recuperar un 37 per cent dels 43 milions d’euros invertits, gràcies fonamentalment a acabaments, menudalles i als dos dècims premiats amb la grossa venuts a la Seu d’Urgell. És a dir, només van retornar a la província uns 16 milions d’euros.

tracking