SEGRE

Demanen retirar el distintiu de qualitat a una discoteca de Lleida per l'actuació d'un cantant de trap

ERC-Avancem, Crida-CUP i Comú critiquen que les lletres de Kidd Keo promouen el masclisme i l’homofòbia

Imatge d'arxiu de la discoteca La Nuit de Lleida.

Demanen retirar el distintiu de qualitat a una discoteca de Lleida per l'actuació d'un cantant de trapSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups municipals d’ERC-Avancem, la Crida per Lleida-CUP i el Comú de Lleida faran un prec al proper ple de la Paeria exigint que es retiri el distintiu de qualitat “Nits Q” a la sala La Nuit Discothèque per oferir un concert el 15 de febrer del cantant de trap Kidd Keo, les lletres del qual són "misògines, masclistes i homòfobes", segons aquestes formacions polítiques.

ERC-Avancem, la Crida-CUP i el Comú consideren que, malgrat que la discoteca és lliure de contractar qui vulgui, no pot ostentar un segell de qualitat de la Paeria, que té per objectiu que els espais d’oci nocturn estiguin lliures de masclisme, homofòbia i prevenció de les agressions sexuals, entre altres.

En un comunicat que han fet públic aquest dilluns, les formacions també lamenten que els empresaris d’oci de Lleida "promoguin espectacles que atempten contra la dignitat de les dones i altres col·lectius". A més, destaquen que el concert és obert als menors d’edat que hi vagin acompanyats.

Els tres grups de l’oposició donen suport així a les iniciatives del Casal Popular de Joves de Lleida, Dones Lleida, sindicats d’estudiants i altres entitats de la ciutat que també han demanat al govern municipal socialista la retirada d’aquest distintiu. La sala La Nuit ja va ser focus de la polèmica el mes de desembre del 2017, després de dur a terme festes amb entrada gratis per a les noies i de programar l’actuació del raper Arce.

tracking