SEGRE

TURISME DISTINCIONS

Un poble lleidatà, reconegut a Fitur com un dels pobles més bonics d'Espanya

Una imatge del poble aranès de Bagergue.

Una imatge del poble aranès de Bagergue.WEB BAGERGUE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nucli aranès de Bagergue, pertanyent al municipi de Naut Aran, rebrà demà a Fitur l’acreditació com un dels nous onze Pobles més Bonics d’Espanya, que concedeix l’entitat del mateix nom.

L’acte serà presidit per la secretària d’Estat de Turisme, Isabel Oliver Sagreras; la secretària d’Estat de l’Espanya Global, Irene Loza, i el president de l’Associació, Francisco Mestre, a la Fira del Turisme Fitur, en el qual els alcaldes de les diferents poblacions rebran els certificats, de forma que el poble passa a formar part de la xarxa.

D’aquesta població lleidatana s’ha destacat com a punts d’interès el museu Eth Corrau, que acull més de 2.500 peces d’artesania rústica aranesa, i l’església parroquial de Sant Feliu, del segle XII.

Amb la inscripció dels onze nous pobles, l’Associació ja compta amb setanta-nou localitats, en les quals porta a terme una tasca de recuperació del seu patrimoni històric, fomentant el coneixement, la conservació, el manteniment i el turisme d’aquests pobles.

Roda d’Isàvena a Osca, Níjar a Almeria, Tazones a Astúries o Carmona a Cantàbria són alguns dels onze pobles espanyols que han passat a engrossir la llista.

tracking