SEGRE

Goretti i Albert: «És una bogeria, però estem encantats»

Família nombrosa (Bellcaire)

Goretti i Albert: «És una bogeria, però estem encantats»

Goretti i Albert: «És una bogeria, però estem encantats»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No només els gats tenen set vides. La família Casi-Biel de Bellcaire d’Urgell també suma set vides. Així van batejar el eu canal de YouTube, en el qual expliquen de forma divertida com s’organitzen amb cinc fills d’entre 3 i 9 anys: Noé, Blai, Nati, Valèria i Dan.

“Anéssim on anéssim tothom ens mirava, despertàvem curiositat”, assegura Goretti, la mare. I tant els preguntaven que ella i el seu marit, Albert, es van animar a fer un videobloc. “Hi ha diversos canals de YouTube de famílies nombroses, però el nostre és el primer en català.” Goretti és conscient que la seua és una família poc convencional. “És una bogeria”, reconeix ella. “Has d’organitzar-te per fer qualsevol activitat.” “I això sense viatjar, perquè qualsevol desplaçament és una odissea.” A banda d’una despesa enorme. “Una cosa tan habitual com asseure’s en una terrassa i prendre un refresc per a nosaltres és una ruïna.”

Assegura que la seua vida són els seus fills. “I no és una manera de parlar com a mare; és que, literalment, no tinc hores al dia per a res més. Mentre són a l’escola faig les tasques de casa, els encàrrecs... tot! Quan surten ja és impossible. I a la nit em quedo adormida jo abans que ells, així que tampoc puc comptar amb aquelles hores.” Malgrat tot, estan encantats amb la seua família XXL.

tracking